Polivak in gesprek met Peter Keuker, raadslid voor de fractie van de Partij van de Arbeid

In de uitzending van donderdag 7 december 2017 van het radioprogramma Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met Peter Keuker, raadslid voor de fractie van de Partij van de Arbeid in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Met hem zal worden terug gekeken en tevens ook vooruit gekeken. Vooral zijn rol als raadslid van een oppositiepartij zal daarbij specifiek worden besproken. Wat zijn de toekomstverwachtingen van Peter naar de komende raadsverkiezingen. Komt hij terug als raadslid? Heeft deze raadsperiode hem gebracht wat hij ervan had verwacht? Al dat soort zaken komen aan de orde waarbij specifiek op een aantal zaken dieper wordt ingegaan.

Het is zeker de moeite waard om te luisteren naar deze uitzending. Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via radioprogramma gemist op www.rtvslogo.nl