Adverteren bij RTV SLOGO

Uw investering meer dan waard!

RTV SLOGO is geheel afhankelijk in haar voortbestaan van donateurs, adverteerders en subsidie. U kunt als bedrijf of organisatie de lokale omroep in de gemeente Goeree-Overflakkee mede mogelijk maken door goedkoop en creatief te adverteren!

Creatief, doeltreffend en budgetgericht.

Drie interessante begrippen waaraan een commercial bij RTV Slogo voldoet.

  • Creatief doordat…
    …commercials op vele manieren en inzichten geproduceerd kunnen worden naar uw specifieke wensen. In principe is alles mogelijk!

  • Doeltreffend omdat…
    …RTV Slogo over gevarieerde programma’s beschikt zodat u uw doelgroep optimaal bereikt. Van 6 tot 100 jaar.

  • Budget gericht…
    … commercials zijn geschikt voor zowel het midden- als kleinbedrijf. Zo bent u voor de prijs van één krantenadvertentie in een streekblad bijvoorbeeld een maand lang elke dag*) op de radio te horen.

*) Op zondag worden er geen radiocommercials uitgezonden.

De tv- en radioprogramma’s van RTV Slogo worden, op Goeree-Overflakkee, uitgezonden via de kabel. De radioprogramma’s zijn verder, via de ether, te ontvangen op Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Voorne-Putten en een deel van de Hoeksche Waard en wereldwijd kan men via onze internetstream luisteren naar de radio-uitzendingen van RTV Slogo.

Als u vrijblijvend meer wilt weten over onze aantrekkelijke tarieven en vele mogelijkheden kunt u gratis de SLOGO-reclamemap aanvragen. U ontvangt dan bovendien een aantal demo’s met voorbeelden van commercials die nu al dagelijks via onze omroep uitgezonden worden.

Onze Reclamedewerkers beantwoorden graag uw vragen of komen een keertje langs voor een uitgebreide toelichting. Aanvragen van de SLOGO-reclamemap kan via e-mail naar reclame@rtvslogo.nl