Goedemorgen Goeree en Overflakkee!

Informatief ochtendprogramma

gasten-in-de-studio
Goedemorgen Goeree en Overflakkee is er elke zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Het wordt gepresenteerd door Elbert Keizer en Martin Vermeulen. Je weekend begint pas goed als je de tips van de VVV Ouddorp aan zee heb gehoord. Ook is er veel aandacht voor cultuur in de regio en een klein stukje daarbuiten. Info over wat er o.a. speelt in Theater Twee Hondjes en het Diekhuus. Regelmatig bellen we met een boswachter als er iets opvallends is te melden vanuit de natuur. Ook hebben we contact met de strandwachten en of strandtenten. We bespreken uitgebreid het weekendweerbericht met zomers ook de getijden- en strandverwachtingen. Is er een wandeling in de buurt? Of een gezellige markt? U hoort het bij Goedemorgen Goeree en Overflakkee van RTV Slogo.

Elke week een nieuwe kooktip. Een lekker gerecht voor in het weekend of makkelijk voor even tussendoor. Hoe staat jou tuin erbij? Onze tuinspecialist geeft je elke week een tuintip voor elk seizoen weer.

Vooruitblik op de zaterdagmiddag

We blikken met het team van Sport-Lokaal vooruit op de uitzending en de wedstrijden van de dag. Welke voetbalwedstrijden staan er op het programma, welke sportieve informatie komt er nog meer aanbod deze zaterdagmiddag?

Goedemorgenmuziek

Elke zaterdag draaien wij de fijnste platen, de muzikale keuze is gevarieerd van klassiek tot pop. We vinden het leuk om lokale artiesten ruimte te geven in ons programma. Dus wil je een keer live spelen bij ons kan dat!

Informatie en interviews

Regelmatig hebben we gasten aan tafel of aan de telefoon die iets in de regio te vertellen of te doen hebben. We informeren u graag wat er speelt in uw regio. Is er een evenement, dan hoort u dit bij Goedemorgen Goeree en Overflakkee. Heeft u informatie te delen met de luisteraar geeft dit dan door via email: goedemorgengo@rtvslogo.nl; Wij zorgen ervoor dat dit gedeeld wordt met de luisteraar.

We maken graag radio voor en met u, dus is uw inbreng van groot belang!

Elke zaterdag live van 09:00 uur tot 12:00 uur op de radiofrequenties en de internetstream van RTV Slogo.

Kortom: Reden genoeg om op tijd wakker te worden!