RTV Slogo

[metaslider id=19]

Radio

De radio afdeling van de SLOGO heeft door de samenvoeging al een groot aantal namen achter zich staan. Van de huidige en oude omroepen hebben we al diverse toezeggingen van oud presentatoren en presentatrices die het radioteam komen versterken. Allerlei programma’s zullen de revue gaan passeren. U kunt via de ether, kabel en  online luisteren.

Lees meer

Youtube
De cameraploeg van RTV Slogo is al diverse keren onderweg geweest om opnames te maken bij diverse actualiteiten op Goeree-Overflakkee. Natuurlijk willen we die ook direct delen met de kijker, er is dan ook een speciaal YouTube-kanaal opgezet van RTV Slogo, om het de bezoeker van de site gemakkelijk te maken hebben we dit kanaal ook op deze website gezet.Lees meer

Met wie?
Ook in 2014 zullen er interessante onderwerpen aan bod komen in het door RTV SLOGO uitgezonden radioprogramma “Met wie…”, in het nieuwe jaar is het programma uitgebreider en is duurt deze twee uur. In “Met Wie…” is er o.a. aandacht voor ‘Stichting Kunst, Cultuur en Educatie’, VVV Ouddorp aan Zee, een voetbalevenement tegen kanker en het Watersnoodmuseum.
Lees meer


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *