Polivak in gesprek met Jan Zwerus, lijsttrekker van Leefbaar Goeree-Overflakkee

In de uitzending van donderdag 30 november 2017 van het radioprogramma Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met Jan Zwerus, lijsttrekker van Leefbaar Goeree-Overflakkee.

In dit spraakmakende interview komen veel zaken aan de orde. Hij wil in de gemeenteraad komen als een vrolijk rechtse partij die naar de mensen luistert. Zo wil hij bijvoorbeeld toestaan dat er dubbele bestemming op recreatieparken mogelijk is. Hij vindt hiernaast ook dat de gemeente de huidige bewoners van het Fort in Ooltgensplaat aan het pesten is. Een ander punt is verlaging van belastingen en dat de gemeente minder gebruik gaat maken van het inhuren van derden waardoor kosten kunnen worden bespaard. Leefbaar Goeree-Overflakkee vindt de mensen belangrijker dan de regels. Het is zeker de moeite waard om te luisteren naar deze uitzending.


Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling is op dinsdagmorgen vanaf 09:00 uur en via radioprogramma gemist.