Polivak in gesprek met Henk van der Meer, tot voor kort raadslid van de VVD

In de uitzending van donderdag 24 augustus 2017 van het radioprogramma Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met Henk van der Meer, tot voor kort raadslid van de VVD.

De heer Van der Meer heeft zich teruggetrokken als raadslid van de VVD met ingang van 9 augustus 2017 en zal vanaf die datum als eenmansfractie verder gaan tot aan de eerstkomende raadsverkiezingen in maart 2018. Tijdens dit gesprek kunt u horen welke redenen aan dit besluit ten grondslag hebben gelegen. Verder zal de heer Van der Meer ook ingaan op een aantal aan hem gestelde vragen over hoe nu verder, wat vindt hij van het democratisch proces binnen de gemeenteraad etc. Al met al meer dan voldoende reden om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via radioprogramma gemist.