Polivak in gesprek met Peter Keuker

In de radio-uitzending donderdag 9 maart 2017 van Polivak op uw lokale zender RTV Slogo is er een gesprek te horen van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Peter Keuker. Hij is fractielid van de PvdA, de grootste oppositiepartij in de gemeenteraad.

Met hem zal het afgelopen jaar worden geëvalueerd. Er wordt met hem gesproken over diverse onderwerpen, te noemen: recreatievisie in samenhang met permanente bewoning, dorps- en buurthuizen, ook door de fractie wel cultuurhuizen genoemd. Verder is er aandacht voor krimp in het lager onderwijs, gaan er scholen verdwijnen? Harmonisatie van de voetbalvelden, Toekomstverwachting van de heer Keuker zelf als politicus.

Al met al, reden genoeg dus om op donderdag 9 maart af te stemmen op het programma Polivak van RTV Slogo. Het programma wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.