Polivak in gesprek met Lucas Hartong

In de Polivak-uitzending van donderdag 16 Februari 2017 op RTV Slogo is er een gesprek te horen van onze verslaggever Jan van Gurp met Lucas Hartong, oud-lid van het Europees Parlement voor de PVV.

Met hem zal over een scala van politieke onderwerpen worden gesproken. Hij is tevens columnist voor iGO.nl. Daarnaast is hij schrijver van het boek “De 1 minuutdemocratie”. Uit het gesprek zal blijken dat hij niet langer gebonden is aan de PVV.

Het democratisch gebeuren binnen de gemeenteraad wordt uitvoerig door hem belicht en hij gaf ons nog een primeur. Bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen, in 2018, stelt hij zich beschikbaar om als raadslid te worden gekozen. Weliswaar niet voor de PVV maar hij hoopt daar na de zomervakantie meer duidelijkheid over te geven. Al met al reden genoeg om af te stemmen op dit programma op donderdag 16 februari 2017.