Polivak in gesprek met raadslid Van Alphen

In de uitzending van donderdag 19 januari 2017 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met Aat van Alphen van de eenmansfractie van EVV (Eiland van Vrijheid).

Dhr. Van Alphen heeft een aantal duidelijke standpunten ingenomen over de plaatsing van windturbines, zonneparken etc. Met name het duurzaamheidsgebeuren heeft zijn aandacht. Verder hebben we met elkaar gesproken over de verhouding oppositie versus coalitie in de gemeenteraad. Eilandmarketing en energieneutraliteit van de gemeente zijn eveneens onderwerpen van gesprek. Al met al genoeg redenen om af te stemmen op dit interessante gesprek.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.