RTV Slogo in gesprek met CU-raadslid Joop Kievit

In de uitzending van donderdag 28 april 2016 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Joop Kievit van de ChristenUnie.

Aan de orde komen onderwerpen over ingediende moties aan de orde welke smart dienen te zijn. De ontwikkeling van de dorpsraden, de knelpunten in de verkeersveiligheid, landbouw en visserij, de kunstgrasvoetbalvelden en de consequenties daarvan voor de verenigingen. De afvalstoffen en de gestelde vragen aan het college in het kader van de duurzaamheid. De gemeentelijke financiën zullen ook aan de orde komen. Ook zullen er nog een aantal andere onderwerpen aan de orde komen. Al met al weer een goede reden om op dit programma af te stemmen.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.