Polivak in gesprek met CDA-fractievoorzitter Robert van Papeveld.

In de Polivak-uitzending van donderdag 14 april 2016 op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met de fractievoorzitter van het CDA Robert van Papeveld.

Met hem wordt gesproken over zijn drukke werkzaamheden als ondernemer in relatie tot het raadslidmaatschap. Het unieke landschap van de kop van Goeree krijgt aandacht evenals wat hij verstaat onder de kracht van de samenleving. Vrijwilligers, dorpsraden, mantelzorgers, in feite dus de decentralisaties van het Sociale Domein. Ook wordt gesproken over de Blijverslening in verband met het levensloopbestendig wonen voor ouderen in hun woning. Al met al weer een goede reden om op dit programma af te stemmen.
Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.