RTV Slogo in gesprek met raadslid Bert Tuk van de ChristenUnie

In de uitzending van donderdag 10 maart 2016 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Bert Tuk. Hij is lid van de fractie van de ChristenUnie.

Met hem wordt gesproken over zijn ervaringen tot nu toe in de gemeentelijke politiek. Aan de orde komen onderwerpen over de economie, de recreatie, de grootschalige ontwikkelingen in Ouddorp en de daarmee samenhangende onrust onder de burgers. Verkeer en vervoer komen eveneens aan de orde. Ontwikkelingen rondom de WMO, eilandmarketing, traditionele windmolens en nieuwe windmolens maken eveneens onderdeel uit van dit gesprek, waarbij ook alternatieven voor de windopgave waar de gemeente zich voor gesteld ziet zullen worden besproken. Al met al weer een goede reden om op dit programma af te stemmen.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl