RTV Slogo in gesprek met raadslid Grinwis (PvdA)

In de uitzending van donderdag 25 februari 2016 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Cees Grinwis. Hij is lid van de fractie van de PvdA.

Met hem wordt gesproken over zijn ervaringen tot nu toe in de gemeentelijke politiek. Aan de orde komen onderwerpen over de recreatie, de grootschalige ontwikkelingen in Ouddorp en de daarmee samenhangende onrust onder de burgers. De Woonvisie en ruimtelijke ontwikkelingen in de Noordrand, het Havenkanaal en de windmolenproblematiek zullen aan de orde komen. De illegale bewoning van recreatieterreinen, een hot item op dit moment. Wat is het standpunt van zijn fractie hierin. Verder spreken we over de verhoudingen in de raad, zijn rol als lid van een oppositiepartij en wat daarmee samenhangt. Voldoende onderwerpen om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl