RTV Slogo in gesprek met CU-fractievoorzitter Ron de Rover

In de uitzending van donderdag 21 januari 2016 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Ron de Rover, lid en voorzitter van de fractie van de ChristenUnie.

Een breed scala aan onderwerpen zal met hem worden besproken. De rol van de gemeente in de problematiek rondom de vluchtelingen, de duurzaamheid en innovatie van een aantal sectoren in de gemeente, de bereikbaarheid van het KCC (of-te-wel het gemeentehuis), participatiesamenleving. Verder komen aan bod de stand van zaken onderzoek Berenschot naar vermeende onregelmatigheden, de goede kwaliteit van het onderwijs, de zichtbaarheid van zijn fractie ook in relatie tot het coalitieakkoord, de functie van het presidium, een energieneutrale gemeente in 2020 en nog een aantal losse onderwerpen. In ieder geval wederom de moeite waard om op onze zender af te stemmen.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.