Polivak in gesprek met raadslid Both en WMO-vervoer

In de uitzending van donderdag 10 december 2015 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Tea Both-Verhoeven. Zij is lid van de fractie van het CDA.

Een breed scala aan onderwerpen zal met haar worden besproken. We noemen hier haar portefeuilles als raadslid, duurzaamheid, verkeersveiligheid op het eiland, collectieve ziektekostenverzekering voor inwoners met een laag inkomen, biogas naar groengas, de klimaatverklaring en een aantal andere relevante onderwerpen voor haar werk als raadslid. Kortom veel onderwerpen komen aan de orde en zeker de moeite om af te stemmen op deze zender.

In het tweede en derde uur van het programma is er ruim aandacht voor het nieuwe collectieve vervoerssysteem voor het WMO-vervoer op Goeree-Overflakkee. Op vrijdag 4 december werden in het gemeentehuis de vervoerscontracten getekend. Het Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee organiseerde op 1 december j.l. een informatie middag over de veranderingen die hierdoor gaan plaatsvinden. In polivak een uitgebreid verslag over dit onderwerp.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl