RTV Slogo in gesprek met VVD-fractievoorzitter Rein Osinga

In de Polivak-uitzending van donderdag 19 november op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Rein Osinga. Hij is voorzitter van de fractie van de VVD.

Met hem wordt gesproken over de begroting 2016 en de consequenties voor de burgers daarvan. Uitgebreid zal hij ingaan op de kwestie Rob Maliepaard die hem beschuldigde van bepaald woordgebruik hetgeen hij ontkend te hebben gebruikt. In relatie hiermee zal ook gesproken worden over het meldpunt ongewenste handelingen in een voormalige gemeente. Een ander punt dat hij belangrijk vindt is het creëren van een oplossing voor de illegale bewoning van recreatiewoningen.

Het bezoek aan de wooncorporaties en het effect daarvan zal worden besproken. Evenals het marketingbeleid en het standpunt van de fractie in het huisvesten van asielzoekers. De telefonische bereikbaarheid van het gemeentehuis is voor hem eveneens een belangrijk onderwerp. Onderwerpen genoeg om af te stemmen op dit interessante en openhartige gesprek in Polivak.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling is op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.