Polivak in gesprek met PvdA-fractievoorzitter Jaap-Willem Eijkenduijn

In de uitzending van donderdag 22 oktober 2015 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Jaap Willem Eijkenduijn. Hij is voorzitter van de fractie van de PvdA, zijnde de grootste oppositiepartij in de gemeenteraad. Met hem zal het afgelopen jaar worden geëvalueerd.

Ook wordt met hem gesproken over zijn rol als voorzitter van een oppositiepartij. De ingediende moties, recentelijk die over het vluchtelingenbeleid komen eveneens aan de orde. Het bouwen van woningen voor het middensegment van de bevolking, werken en zorg voor iedereen, functioneren van het ombudsteam van zijn partij, dat zijn eveneens onderwerpen van gesprek. Daarnaast zal er over respect en tolerantie van mensen en bestuur worden gesproken. Al met al reden om die avond af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.