RTV Slogo in gesprek met raadslid Herweijer (SGP)

In de uitzending van donderdag 8 oktober 2015 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Hendrik Herweijer. Hij is lid van de fractie van de SGP en sinds kort tevens het jongste lid van de gemeenteraad.

We spreken met hem over zijn positie als jongste raadslid en nieuwkomer in de raad, zijn huidige werkzaamheden, zijn drive om politiek te bedrijven, de leefbaarheid van het eiland (gemeente), de positie van de zwembaden, afstand burger-politiek en ook over de vluchtelingen. Onderwerpen genoeg om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl