Polivak in gesprek met raadslid Daan Markwat

In de uitzending van donderdag 2 april van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek met het raadslid Daan Markwat. Hij is lid van de fractie van de SGP en tevens vicefractievoorzitter.

In een zeer geanimeerd gesprek zijn vele onderwerpen de revue gepasseerd. Zijn drive om in de politiek te gaan en dan met name de christelijke politiek. Zijn studies bedrijfskunde en bestuurskunde komen hem goed van pas in zijn functioneren als raadslid. In het winddossier heeft hij een prominente rol gespeeld en belangrijk voor hem is om nuchtere politiek te bedrijven. Niet de waan van de dag maar realistisch tegen zaken aan kijken. En zeker geen beloftes doen aan de burger waarvan hij al weet dat ze door hem niet zijn na te komen.

Ook is in het gesprek nog ingegaan op een boek dat pas verschenen is. In dat boek gaat het over het einde van de christelijke politiek. Hij heeft daar ook een korte reactie op gegeven. Het is zeker de moeite waard om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl