Polivak in gesprek met Rob Maliepaard

In de uitzending van donderdag 26 maart van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek met het raadslid Rob Maliepaard. Hij was recent in het nieuws vanwege zijn breuk met de GOS-partij waar hij tot voor kort deel van uitmaakte.

Vanwege het, naar zijn zeggen, solistische optreden van de voorzitter van die partij is het tot een breuk gekomen. Het werd voor hem steeds moeilijker om de gestelde doelen te kunnen nastreven. In het gesprek wordt daar diep op ingegaan evenals de verhoudingen in de raad en zijn positie daarin. Dit alles ook in relatie met de incidenten die er een tijdje terug zijn geweest in het gemeentehuis. Ook wordt gesproken met hem over de verloedering en de toekomst van het oostelijk gedeelte van ons eiland. Tevens geeft hij in het gesprek aan waarom hij toch doorgaat onder eigen naam en zijn zetel niet heeft opgegeven. Zeker de moeite waard om naar dit gesprek te luisteren.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl