Mirjan Nelisse (VVD Provinciale Staten) te gast in Polivak

Op 18 maart a.s. zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en op de kieslijst van de VVD staat op nummer 9 Mirjan Nelisse.

In de uitzending van het politieke programma Polivak op 26 februari ontvangt presentator Jan van Gurp, de op een verkiesbare plaats staande nummer 9 van de VVD, Mirjam Nelisse uit Dirksland. In een gevarieerd gesprek verteld ze enthousiast over haar drive om in de politiek te gaan en geeft ze haar visie over onder andere het kierbesluit, de infrastructuur en de landbouw. Ook gaat zij zich sterk maken voor een betere bereikbaarheid van het eiland en wil ze zich inzetten voor de ganzenproblematiek van de boeren in de regio

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl