Speciale paasuitzending “U zij de Glorie”

Het christelijke verzoekplatenprogramma ‘U zij de Glorie’ heeft voor de paasdagen van 2018 een speciale aflevering van het programma opgenomen. Zondag eerste paasdag tussen 14:00 en 16:00 uur en op maandagavond tweede paasdag tussen 19:00 en 21:00 uur kunt u twee uren lang luisteren naar deze speciale paasuitzending.

In het programma hoort u de liederen en gezangen die bij de paastijd horen, is er een meditatie en worden er gedichten gelezen. Het is tijdens deze uitzendingen niet mogelijk om verzoekplaten aan te vragen.

Voor de eerstvolgende uitzending van het programma ‘U zij de Glorie’, op maandag 9 april 2018, kunt u uw verzoeken weer inleveren in de bus bij de balie in de Vliedberg te Ouddorp, Westvoorn te Goedereede en het Spectrum te Stellendam. Bellen naar (0187) 68 26 30 is natuurlijk ook mogelijk tijdens de reguliere uitzendingen, hiernaast kunt u ook mailen naar uzijdeglorie@rtvslogo.nl

Voor het programma Muzikale Hartewensen, wat op woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur wordt uitgezonden, is het in de paasweek wel mogelijk om verzoeken aan te vragen. Ook hiervoor kunt u, tijdens de uitzending, bellen naar (0187) 68 26 30 of mailen naar mh@rtvslogo.nl

RTV Slogo zendt 24 uur per dag uit via de etherfrequenties FM 105.6 (west) & 105.9 (oost) en op de analoge kabel 105.9 MHz. De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op de website: www.rtvslogo.nl