Nieuwe afleveringen “Blik op Goeree-Overflakkee” vanaf januari te zien bij RTV Slogo

RTV Slogo start in januari met een nieuwe reeks afleveringen van het populaire programma Blik op Goeree-Overflakkee. Al jaren is het programma, waarin de auto met camera dwars door ons mooie eiland rijdt, wekelijks te zien op RTV Slogo. Vanaf januari 2018 is er een nieuwe reeks van 11 afleveringen te zien waarin je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbij ziet komen.

Spelelement

Aan de nieuwe reeks afleveringen is een spelelement toegevoegd: De oplettende kijker zal opmerken dat er in elke uitzending één of meer letters verstopt zitten in de beelden. Het is dus aan jou om de letters te verzamelen. In totaal kunnen er in de 11 afleveringen maximaal 17 letters worden verzameld. Deze letters vormen een woord waarmee je als kijker een mooie prijs kan winnen. Als je de oplossing weet, stuur die dan naar info@rtvslogo.nl en win een mooie prijs!

Ook op YouTube

Natuurlijk hoef je tegenwoordig niet meer per se voor de televisie te gaan zitten als je de nieuwe afleveringen van Blik op Goeree-Overflakkee wil zien. Alle aflevering kan je vanaf het nieuwe jaar ook via het Youtube-kanaal (dus ook via deze webstek) en de Facebook pagina van RTV Slogo bekijken. Vanaf januari worden de nieuwe afleveringen wekelijks geüpload zodat je on demand, wanneer het jou uitkomt, de nieuwe aflevering kan bekijken.