Slotavond Roparun op RTV Slogo

In het pinksterweekeinde werd de Roparun 2017 gelopen waarmee geld werd opgehaald voor mensen met kanker onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Op vrijdag 23 juni is de slotavond van de Roparun en deze wordt live uitgezonden via RoparunRadio op RTV Slogo.

Elk jaar wordt de Roparun afgesloten met de Slotavond in Alcazar Events in Puttershoek. Op deze avond wordt het totaalbedrag van de Roparun bekend gemaakt en worden de drie teams met de hoogste opbrengst en de zes teams die een prijs hebben gewonnen naar aanleiding van hun gelopen snelheid in het zonnetje gezet. Het is een feestelijke avond die afgewisseld word met optredens van diverse artiesten. RoparunRadio doet live verslag van deze slotavond vanaf 19:00 uur en is te beluisteren op RTV Slogo.

Meer informatie over de Roparun en Roparunradio is na te lezen op www.roparunradio.nl