Roparun ook Live op TV via RTV Slogo

Goeree Overflakkee: Niet alleen via de radio uitzendingen is de RopaRun te volgen maar dit jaar ook via een live TV uitzending op maandag 05 juni vanaf 11 tot 19 uur!

Tijdens het komende Pinksterweekend is ook RoparunTV weer in de lucht en RTV Slogo zal dit live uitzending op maandag 5 juni van 11 uur. De Roparun gaat zaterdag 3 Juni van start in Parijs en Hamburg. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun heeft als motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Roparun TV is onderdeel van Roparunradio en het live tv programma zal bestaan uit visual radio, camera’s op de route en bij de doorkomsten. Daarnaast is er ook een leuke kabelkrant met foto’s, video’s en muziek.

Meer informatie over de Roparun en Roparun radio en tv is na te lezen op de Roparunradio-webstek.