Polivak in gesprek over aftreden wethouder Trouwborst

In de Polivak-uitzending van donderdag 02 Februari 2017 is er een gesprek te horen van onze verslaggever Jan van Gurp over het onverwachtse aftreden van wethouder Trouwborst en zijn beoogde opvolger Peter Feller.

Afgelopen week heeft wethouder Trouwborst (VVD) tijdens de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee op 24 januari te kennen gegeven dat hij om persoonlijke redenen zijn functie als wethouder per direct neerlegt. Dhr. Trouwborst was wethouder financiën, verkeer en vervoer bij deze Zuid-Hollandse gemeente sinds de herindeling op 1 januari 2013.

Onze politiek verslaggever Jan van Gurp gaat hierover in de uitzending in gesprek met de de raadsleden Dhr. Osinga (VVD), Dhr. Maliepaard (fractie Maliepaard) en Dhr. Eijkenduijn, (PvdA) en hoort u hun reacties op dit aftreden. Daarnaast word er gesproken over zijn beoogde opvolger Dhr. Feller uit Goedereede.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.