OmloopNieuwsRadio op RTV Slogo

RTV Slogo presenteert op 19 en 20 augustus OmloopNieuwsRadio. Zesentwintig uur lang volgt de lokale omroep de lopers van de Omloop van Goeree-Overflakkee op de voet. Zodat u als luisteraar geen stap hoeft te missen !! Tijdens de radio uitzending van OmloopNieuwsRadio zijn er live verslagen vanuit het lopers veld, wordt er informatie gegeven over de goede doelen van dit jaar en hoort u het laatste actuele nieuws.

OmloopNieuwsRadio voor en door jouw!

Voor het vaste item “Loper Belicht” is OmloopNieuwsRadio nog opzoek naar deelnemers die tijdens de uitzending hun verhaal en ervaringen wil vertellen aan de luisteraars. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via omloop@rtvslogo.nl

Tevens is er dit jaar weer de mogelijk voor de groetjes en verzoekjes. Hierin kunt u de lopers en de vrijwilligers tijdens de Omloop ondersteunen met een groet of muzikaal verzoek. Hiervoor kunt u mailen naar omloop@rtvslogo.nl

RTV Slogo’s Omloopsite:

RTV Slogo heeft naast haar eigen homepage op het internet een speciale Omloopsite gelanceerd. Jaarlijks bekijken meer dan duizend bezoekers de speciale website tijdens en na de omloop. Op deze website vindt met informatie en actueel nieuws over de Omloop van Goeree-Overflakkee en OmloopNieuwsRadio. De site is op te vragen via www.rtvslogo.nl/omloop.

Tijdens de Omloop van G-O op 19 en 20 augustus speelt het internet, naast het 26-uurs radioprogramma, een prominente rol. Het internetteam zorgt elk uur voor actueel nieuws uit het lopers veld en is er een uitgebreide fotogalerij te bezichtigen. Tevens vindt men op de site meer informatie over de radio uitzending, de route van de Omloop, de goede doelen en de sponsorgalerij. Tevens kunt u via deze site luisteren naar het geluid van OmloopNieuwsRadio.