Polivak in gesprek met raadslid Conny Pipping (CU) en vice-fractievoorzitter Van Gurp (SGP)

In de uitzending van donderdag 31 maart 2016 van Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van onze verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Conny Pipping van de ChristenUnie en met vice fractievoorzitter van Gurp van SGP.

In het eerste uur is word er met Conny Pipping gesproken over zijn ervaringen tot nu toe in de gemeentelijke politiek. Aan de orde komen onderwerpen over de Ventjager en Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat. De illegale bewoning van recreatiewoningen, uiteraard ook Ouddorp-Duin en Bad krijgen aandacht evenals de verkeersveiligheid op het eiland. De alternatieve vormen van windenergie en de opdracht van de overheid om te voldoen aan de opgave van die overheid. De verhoudingen in de gemeenteraad komen eveneens aan de orde. Daarnaast nog een aantal andere zaken.

Deze week komt ook vice fractievoorzitter van Gurp van de SGP aan het woord in de uitzending van Polivak. In een herhaling kunt u tussen 20-21 uur luisteren naar een interessant gesprek over windenergie en het aantal windmolens op Goeree-Overflakkee. Ook komt de ontsluiting en de verkeersveiligheid op de N59 aanbod en wordt er gesproken de extra impulsen die het oostelijk deel van de gemeente nodig heeft. Al met al weer een goede reden om op dit programma af te stemmen.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.