Weekeditie Roparunradio op RTV Slogo

Als voorbereiding op de Roparun van 2016 kunt u vanaf deze week iedere dinsdag avond tussen 19:00-20:00 uur luisteren naar de weekeditie van Roparunradio. In dit programma kunt u de voorbereidende acties van alle teams volgens, zijn er reportage over de bezoeken aan de goede doelen, komen de deelnemers aan het woord en krijgt u een overzicht van het laatste Roparunnieuws.

En ook tijdens het komende Pinksterweekend is Roparunradio weer in de lucht en RTV Slogo zal daarvan delen gaan uitzenden naast de vaste radioprogrammering. De Roparun gaat zaterdag 14 mei van start in Parijs en Hamburg. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun heeft als motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Roparunradio is een programma dat via twee eigen frequenties en diverse lokale omroepen verslag doet van het evenement, zodat u thuis geen stap hoeft te missen !

Meer informatie over de Roparun en Roparunradio is na te lezen op www.roparunradio.nl.