Goedemorgen Goeree-Overflakkee Goes Djembé!

Elke zaterdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur hoort u bij RTV Slogo het radioprogramma Goedemorgen Goeree-Overflakkee. Een live-radioprogramma vol met informatie, activiteiten en het laatste nieuws van en over Goeree-Overflakkee en dit word afgewisseld met fijne muziek voor op de zaterdagmorgen.

In het programma zijn ook vaste items opgenomen zoals de wekelijks informatie vanuit de VVV, hoort u wat is er te doen in Theater Twee Hondjes en Het Diekhuus.

Op zaterdag 26 maart is er een speciale uitzending met Coby’s Djembé-groep. Djembé is van oorsprong een vaastrommel, deze trommel werd gebruikt om van dorp naar dorp te kunnen communiceren. Nu is het Djembéen een vorm van ontspannen met elkaar genieten van het geluid wat je met elkaar kunt maken op de Djembé. In het radioprogramma Goedemorgen Goeree-Overflakkee verteld Coby over de Djembé. Maar wat nog leuker is er wordt ook live gespeeld met een aantal enthousiaste cursisten. Benieuwd naar hoe dit klinkt? Luister dan a.s. zaterdag naar Goedemorgen Goeree-Overflakkee bij RTV Slogo.

Heeft u zelf ook een interessant onderwerp, wilt u onze weekgast zijn, of wilt u uw evenement wat meer onder de aandacht brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Mail dan met ons via goedemorgengo@rtvslogo.nl of laat een berichtje achter op onze Facebook-pagina!

Ook is het programma Goedemorgen Goeree-Overflakkee op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om de presentatie te verzorgen of om de redactiewerkzaamheden te verrichten? Kom dan eens langs tijdens de uitzending of stuur een mail naar het programma.


Afbeelding van: https://www.flickr.com/photos/salymfayad/
Licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/