Speciale pinksteruitzending van U Zij De Glorie

Het christelijke verzoekplatenprogramma ‘U zij de Glorie’ heeft voor de pinksterdagen van 2015 een speciale aflevering van het programma opgenomen. Zondag eerste pinksterdag tussen 14:00 en 16:00 uur en op maandagavond tweede pinksterdag tussen 19:00 en 21:00 uur kunt u twee uren lang luisteren naar deze speciale pinksteruitzending.

In het programma hoort u de liederen en gezangen die bij de pinkstertijd horen, is er een meditatie, een pinksterverhaal en worden er gedichten gelezen. Het is tijdens deze uitzendingen niet mogelijk om verzoekplaten aan te vragen.

Voor de eerstvolgende uitzending van het programma ‘U zij de Glorie’, op maandag 1 juni 2015, kunt u uw verzoeken weer inleveren in de bus bij de balie in de Vliedberg te Ouddorp, Westvoorn te Goedereede en het Spectrum te Stellendam. Bellen naar (0187) 68 26 30 is natuurlijk ook mogelijk tijdens de reguliere uitzendingen, hiernaast kunt u ook mailen naar uzijdeglorie@rtvslogo.nl.