Country Express op RTV Slogo

Iedere woensdag avond kan er tussen 21:00 en 22:00 op RTV Slogo geluisterd worden naar het radioprogramma “Country Express”, zoals de naam al zegt een programma met country & western muziek. Maar in het programma Country Express komt wel gevarieerd aanbod aan muziek voorbij.

Tegenwoordig word “Country” ook wel “Americana-muziek” genoemd, en hier vallen meerdere muziek soorten onder: zoals: blues, honky-tonk, wester-swing, texmex, gospel en soms zelfs “Rock & Roll”. Al deze soorten muziek kunt u in het programma dan ook verwachten. Verder word er ook aandacht gegeven aan verjaardagen, geboorte- en sterfdagen van artiesten en hoort u achtergrond informatie over de artiesten en albums.

Het programma Country Express wil graag in de toekomst aandacht gaan besteden aan zangeressen, zangers en bandjes uit de regio en worden de luisteraars opgeroepen hun favoriete muziekkeuze door te geven zodat er een interactief programma ontstaat.

Wilt u een keer te gast zijn bij het programma of heeft u tips over regionale artiesten? Reageer dan via het mailadres: countryexpress@rtvslogo.nl. Het programma Country Express word gemaakt door technicus Leon van Wageningen en de samenstelling en presentatie ligt in handen van Cowboy Willie Wilfried.