Raadslid P. Grinwis (SGP) te gast in Polivak

In het politieke programma Polivak is er in de laatste weken van de maand januari een gesprek te horen met raadslid P. Grinwis van de SGP en is er een liveuitzending van de raadsvergadering.

Donderdag 22 januari zal er in de uitzending een gesprek worden uitgezonden met raadslid Peter Grinwis van de SGP en met hem wordt uitgebreid gesproken over zijn functie als fractiesecretaris en komt zijn portefeuille aan bod waarin onder andere economie, verkeer en vervoer zit. “Hij was geen voorstander van de samenvoeging van de gemeenten, maar hoe kijkt hij daar nu tegen aan?” en “Wat vindt hij van de huidige verhoudingen in de raad n.a.v. de ingekomen stukken uit de voormalige gemeente Oostflakkee?” Kortom genoeg onderwerpen voor een boeiend gesprek met presentator Jan van Gurp.

In de laatste uitzending van de maand op donderdag 29 januari zal de uitzending in het teken staan van de gemeenteraadsvergadering. Vanaf half 8 zal er rechtstreeks geschakeld worden naar het bestuurscentrum ‘Het Rondeel’ waarna u de gehele raadsvergadering live kunt gaan beluisteren.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.