ChristenUnie, raadsvergadering en nieuwjaarsreceptie in Polivak

In het politieke programma Polivak wordt in de komende weken verslag gedaan van de nieuwjaarsreceptie en de raadsvergadering. Ook is de ChristenUnie te gast in de studio. Ook in 2015 is het programma Polivak weer te beluisteren bij RTV Slogo.

Zo is op 8 januari de heer Ron de Rover van de ChristenUnie te gast. Met hem wordt onder andere gesproken over zijn ambities, is er wel of geen sprake van debat in de raad, verhoudingen in de coalitie en de raad.

In dezelfde uitzending wordt er vanaf 20.00 uur een verslag van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Goeree Overflakkee uitgezonden.
De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op dinsdag 6 januari 2015 in de Dorpstienden in Ouddorp. Vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom om nieuwjaarswensen uit te wisselen.

Op 15 januari wordt de raadsvergadering uitgezonden.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl