Gesprekken met de nieuwkomers in Polivak

In het politieke programma Polivak zijn er in de maand december, afgewisseld met de raadsvergadering van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, een tweetal interviews te beluisteren met raadslid Cees Grinwis (PvdA) en Cornelis Trommel (VVD).

Donderdag 4 december zal er in de uitzending een gesprek worden uitgezonden met raadslid Cees Grinwis van de PvdA en met hem word uitgebreid gesproken over diverse actuele onderwerpen zoals o.a. de eventuele openstelling van het zwembad in Stellendam op zondag, zijn nevenbetrekkingen als voorzitter van een grote OR en voorzitter van de huurdersvereniging en de verhoudingen binnen de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee.

Een week later, op donderdag 11 december, ontvangt presentator Jan van Gurp wederom een nieuweling uit de gemeenteraad. Op deze avond zal Cornelis Trommel van de VVD zijn ervaringen als ondernemer/zakenman binnen de gemeenteraad bespreken en word er gesproken over zijn portefeuille waarin onder ander economie, onderwijs en sociale werkvoorziening zit. Kortom genoeg onderwerpen voor een boeiend gesprek.

In de laatste uitzending van dit jaar 2014 op donderdag 18 december zal de uitzending in het teken staan van de gemeenteraadsvergadering. Vanaf half 8 zal er rechtstreeks geschakeld worden naar het bestuurscentrum ‘Het Rondeel’ waarna u de gehele raadsvergadering live kunt gaan beluisteren.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.