Goedemorgen Goeree-Overflakkee met gratis kaartjes voor Lucky Fonz III

Elke zaterdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur hoort u bij RTV Slogo het radioprogramma Goedemorgen Goeree-Overflakkee. Een live radioprogramma vol met informatie, activiteiten en het laatste nieuws van en over Goeree-Overflakkee en dit word afgewisseld met fijne muziek voor op de zaterdagmorgen.

In het programma zijn ook vaste items opgenomen zoals de wekelijks informatie vanuit de eilandelijke VVV’s, hoort u wat is er te doen in Theater ‘Twee Hondjes’ en ’t Diekhuus. Maar ook word u voorzien van een weekendkooktip en kunt u bepalen welke muziek er gedraaid
word in de rubriek het Ééntweetje. Dit zijn twee nummers van dezelfde artiest achterelkaar gedraaid waarbij de luisteraar interactief kiest via de Facebookpagina van het programma: www.facebook.com/goedemorgengoeree

A.s. zaterdag is er aandacht voor Lucky Fonz III en als je aan Lucky Fonz III denkt, denk je aan de eigenzinnige troubadour. Je denkt wellicht aan zijn Nederlandstalige hits, zoals ‘Ik heb een meisje’ en ‘Jongens’, of de geraffineerde songs van zijn laatste album ‘All Of Amsterdam’. Velen zullen hem kennen door zijn regelmatige bijdragen aan tv-programma’s als De Wereld Draait Door of De Slimste Mens. Hij treedt zaterdagavond 18 oktober op in Theater Twee Hondjes en u maakt kans op twee keer twee gratis kaarten voor de voorstelling van Lucky Fonz III. In de uitzending hoort u hoe deze kaarten van u kunnen zijn.

Regelmatig is er in het derde uur een weekgast in het programma, die wat komt vertellen over wat hij of zij doet op of voor Goeree-Overflakkee. In de uitzending van vorige week was er ruim aandacht voor het project Stoel & Story waarbij 40 inwoners van Goeree-Overflakkee worden uitgenodigd om een kenmerkend verhaal te vertellen over wat hun trotst maakt op het eiland!

Heeft u zelf een interessant onderwerp, wilt u onze weekgast zijn, of wilt u uw evenement wat meer onder de aandacht brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Mail dan met ons via goedemorgengo@rtvslogo.nl of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina!