Fractievoorzitters SGP en CDA aan het woord

In het politieke programma Polivak zijn de komende weken, afgewisseld met de raadsvergadering van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, de fractievoorzitters van de SGP en het CDA te gast in de uitzending.

Donderdag 9 oktober zal er gesprek worden uitgezonden met fractievoorzitter Papeveld van het CDA en met hem word uitgebreid gesproken over de rol als fractievoorzitter en het functioneren binnen de raadsfractie. Ook komen er actuele onderwerpen aanbod zoals de invulling van de bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee en de centrale plaats die de kern Middelharnis inneemt binnen de gemeente.

Twee weken later, op donderdag 23 oktober, ontvangt presentator Jan van Gurp de fractievoorzitter van de SGP. Dhr. Van Dam zal o.a. meer vertellen over het coalitieakkoord, over de verhoudingen binnen de raad en welke ambities zijn partij heeft voor de komende raadsperiode. Ook zal Dhr. Van Dam zijn visie geven over de landelijke politiek en wat dat voor gevolgen kan hebben op de lokale politiek op het eiland.

Op de overige donderdagen in de maand oktober zal de uitzending in het teken staan van de gemeenteraadsvergadering. Vanaf half 8 zal er rechtstreeks geschakeld worden naar het bestuurscentrum ‘Het Rondeel’ waarna u de gehele raadsvergadering live kunt gaan beluisteren.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “Radopprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl.