Veel politieke informatie in Polivak

In het politieke programma Polivak wordt de komende weken, afwisselend met de raadsvergadering van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, veel politieke informatie gegeven.

In de uitzending van donderdag 24 september kunt u gaan luisteren naar een gesprek met raadslid Henk v.d Meer die namens de VVD binnen de gemeenteraad actief is. Hij is door voorkeurstemmen in de raad gekomen en wat betekend dat nu voor zijn positie binnen de fractie en binnen de raad ? Daarnaast word er o.a. gesproken over de zondagsopstelling, de volkshuisvesting binnen de gemeente en het realiseren van 1 woningbouw corporatie.

In het tweede uur zal er aandacht zijn voor het eilandelijke zorgdebat dat op 6 oktober a.s. wordt georganiseerd door PvdA waarbij ook staatssecretaris van sociale zaken, Jette Klijnsma, aanwezig zal zijn. De organisatie komt in de studio vertellen over het hoe en waarom van dit debat en zal meer informatie geven over inhoud van het debat.

Donderdag 2 oktober zal de uitzending in het teken staan van de gemeenteraadsvergadering.

Vanaf halfacht zal er rechtstreeks geschakeld worden naar het bestuurscentrum ‘Het Rondeel’ waarna u de gehele raadsvergadering kunt gaan beluisteren.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “radioprogramma gemist”.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl of vul het formulier om medewerker te worden in.