Gevarieerde gasten in “Met wie…”

Gevarieerde gasten in september in het door RTV Slogo uitgezonden radioprogramma “Met wie…”

Op 2 september zijn in het eerste uur Ienet Boer en Dennis Graute van van woonzorgboerderij ‘De Goede Zorg’ te gast. Zij zijn de initiatiefnemers en komen hierover vertellen. Het tweede uur zijn Kees Witte en Alexander Rokven te gast. Zij blikken terug op de ’96 uur voor Kika’-actie.

De uitzending van 9 september staat in het teken van muziek. Het eerste uur zijn Paul Stark en Jonas Linneman in de studio. Paul speelt piano en Jonas drums. Ze treden regelmatig op in het Diekhuus en komen hierover vertellen en wellicht laten ze wat van hun werk horen. Adrie Tieleman van muziekvereniging Amicitia uit Dirksland is het tweede uur te gast. Hij komt vertellen over de muziekvereniging.

Altijd al uw eigen droomvilla willen hebben? Luister dan vooral op 16 september naar “Met wie…”, want dan is Matthijs Zeelenberg te gast en hij kan u hier alles over vertellen.

De 15-jarige Marijn Gotzenberger gaat in oktober een zeilreis maken naar het Caribisch gebied met 33 andere kinderen. Onderweg krijgen ze onderwijs en helpen ze mee op het schip. Weten hoe dit zit? Dat komt hij op 23 september, tevens de laatste uitzending van “Met wie…”, vertellen. Ook te gast in deze uitzending wethouder Arend-Jan van der Vlugt. Hij neemt een aantal ondernemers van het eiland mee om te vertellen over de streekproducten van Flakkee die binnenkort in de Markthal in Rotterdam verkocht gaan worden.

Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma gemist” op de website.

Bent of kent u iemand die het leuk vindt om dit of een gelijksoortig programma te presenteren? Laat het ons weten via info@rtvslogo.nl en wie weet presenteert u binnenkort uw eigen radioprogramma op RTV Slogo!