ChristenUnie en PvdA te gast in Polivak

In het politieke programma Polivak worden de komende weken, afwisselend met de raadsvergadering van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, interviews uitgezonden met raadsleden van de ChristenUnie en PvdA.

Het zomerreces is voorbij en het politieke programma van RTV Slogo, Polivak, gaat weer van start. In de uitzending van 4 september wordt verslag gedaan van de raadsvergadering.

Een week later, 11 september, is in het eerste uur de heer Pipping van de ChristenUnie te gast. Met hem wordt gesproken over zijn positie in de gemeenteraad, zijn portefeuille waaronder onder andere bedrijventerreinen, accommodatiebeleid en openbare werken vallen.
Het tweede uur is er een interview met de heer Peter Keuker van de PvdA. Het gesprek gaat onder andere over jeugdzorg, onderwijs en sport.

Op 18 september wordt er verslag gedaan van de raadsvergadering.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “Radioprogramma gemist”. Dit kunt u vinden op de website www.rtvslogo.nl onder het kopje “Radio”.