Kunst, cultuur, sportiviteit en dieren in “Met wie…”

Kunst, cultuur, sportiviteit en dieren staan centraal in augustus in het door RTV Slogo uitgezonden radioprogramma “Met wie…”

Op 19 augustus is in het eerste uur kunstenaar Harold Jassoy te gast. Hij komt vertellen over de Goereese Kunstdagen die eraan komen. Wat is er zoal te zien en te doen tijdens de kunstdagen?
In het tweede uur is Jaap van der Hiele in de studio. Met hem wordt gesproken over de pas geopende zeezoogdierenopvang ‘A seal’ in Stellendam. Er wordt gesproken over het doel van de stichting en wat het opvangcentrum zoal doet om de zeezoogdieren, vooral zeehonden, op te vangen en te verzorgen.

Paul Stark en Jonal Linnemann komen op 26 augustus naar de studio. Paul Stark is pianist en Jonas Linnemann is drummer en regelmatig spelen ze in het Diekhuus. In het eerste uur wordt met hen gesproken over muziek en natuurlijk wordt er ook geluisterd naar jazz-muziek.
Het tweede uur wordt een sportief uurtje, want Pieter de Haas van Outdoorcentrum Zeeland Buiten is te gast. Zeeland Buiten is een outdoorcentrum bij de Brouwersdam en biedt mogelijkheden voor een sportieve dag met bijvoorbeeld collega’s, familie of vrienden. Pieter vertelt ons wat er allemaal te doen is.

Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma gemist” op de website.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@rtvslogo.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”