Speciale pinksteruitzending U Zij De Glorie

Het christelijke verzoekplaten programma U zij de Glorie wat uitgezonden wordt op RTV Slogo, heeft voor de pinksterdagen 2014 een speciale aflevering van het programma opgenomen. Op eerste pinksterdag tussen 14:00 en 16:00 uur en op maandagavond tweede pinksterdag tussen 19:00 en 21:00 uur kunt u twee uren lang luisteren naar deze speciale pinksteruitzending.

In het programma hoort u de liederen en gezangen die bij de pinkstertijd horen, is er een meditatie en worden er gedichten gelezen. Het is tijdens deze uitzendingen niet mogelijk op verzoekplaten aan te vragen.

Voor de eerstvolgende uitzending op maandag 16 juni 2014 kunt u uw verzoeken weer aanvragen via de bus bij de balie in de Vliedberg te Ouddorp, Westvoorn te Goedereede en in het Spectrum te Stellendam. U kunt ook bellen tijdens die uitzending via 0187-682630.

Voor het programma Muzikale Hartewensen, wat op woensdagavond tussen 19-21 uur word uitgezonden, is het in de pinksterweek wel mogelijk om telefonisch verzoeken aan te vragen. Ook hiervoor kunt u tijdens die uitzending bellen naar 0187-682630 of mailen naar mh@rtvslogo.nl