Interessante gasten in Polivak op RTV Slogo

In het politieke programma Polivak worden de komende weken, afwisselend met de raadsvergadering van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, interviews uitgezonden met raadsleden van de VVD, PvdA en Vitale Kernen Goeree-Overflakkee.

Op 1 mei is de heer Osinga van de VVD te gast in de studio. Presentator Jan van Gurp praat met hem over zijn vroegere en huidige ervaring als raadslid, de verhoudingen in de raad, de vakantieparken en industrieterreinen op het eiland.

In de uitzending van 8 mei schuift mevrouw ’t Hoen van de PvdA aan. Met haar wordt gesproken over de verhoudingen binnen de raad, zorgen over de zorg, onderwijsveld en het verschil tussen haar huidige functie en haar vorige functie als wethouder van de gemeente Oostflakkee.

Op 15 mei wordt er de raadsvergadering live uitgezonden op RTV Slogo. Zo bent u direct op de hoogte van wat er in de raad besproken wordt.

22 mei is de heer Vreugde van Vitale Kernen Goeree-Overflakkee aanwezig om te praten over zijn rol in de oppositie, de verhoudingen burger en politiek en de windmolenproblematiek.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en sinds kort ook via “radioprogramma gemist“. Waar en wanneer u maar wilt kunt u de informatieve radioprogramma’s van RTV Slogo beluisteren via, het onlangs in gebruik genomen, programma gemist.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma Polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl