Leen Zwijgers terug bij Muzikale Hartewensen

Na een aantal jaren is de bekende radiopresentator Leen Zwijgers weer te horen bij de lokale omroep op Goeree-Overflakkee. Vanaf 1990 was Leen Zwijgers “de stem” van Radio Flakkee, de lokale omroep van voormalig gemeente Dirksland. In dat jaar werd door Andrea Stribos en Leen Zwijgers het plan opgevat om een verzoekplatenprogramma te gaan starten.

Andrea Stribos bedacht de naam “Muzikale Hartewensen”. Na enkele jaren bleek, bij een luisteronderzoek, dat Muzikale Hartewensen het best beluisterde programma was van de vier lokale omroepen die het eiland toen rijk was.

Leen Zwijgers verzorgde meer programma’s voor Radio Flakkee en hij sprak diverse omroepspots in. Wie kent deze legendarische tekst niet: “Van Ooltgensplaat tot aan de zee, is dit Radio Flakkee.” Deze stem was van Leen Zwijgers. Helaas moest Leen Zwijgers na een aantal jaren stoppen vanwege een verhuizing naar Oud-Beijerland. Maar sinds kort woont Leen Zwijgers in Sommelsdijk en heeft hij zich (tot grote vreugde van de huidige teamleden) meteen weer aangemeld als teamlid van Muzikale Hartewensen. Maar ondanks deze uitbreiding kan het team nog meer versterking gebruiken. U bent als vrijwilliger ook van harte welkom.

Het verzoekplatenprogramma Muzikale Hartewensen wordt uitgezonden op woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur op RTV SLOGO. Vanaf 18:30 uur kan er al gebeld worden naar de studio voor een aanvraag van een verzoek. Bel daarvoor naar (0187) 68 26 30! E-mailen kan ook naar muzikalehartewensen@rtvslogo.nl of doe een digitale aanvraag op www.rtvslogo.nl/informatie/muzikale-hartewensen