Opening RTM Museum in extra uitzending “Met Wie…”

In een extra uitzending van het RTV Slogo-programma “Met wie…” is op dinsdag 22 april een uitgebreide reportage te horen over de opening van het nieuwe museum bij de RTM-remise in Ouddorp. Tijdens de opening op woensdag 16 april j.l. sprak verslaggeefster Carla Hersbach met tal van prominente gasten en de bestuurders en vrijwilligers van de RTM-remise. In het nieuwe museum, welke voor de tramremise is gebouwd, staan een tweetal voertuigen en is er een grote RTM-LGB-baan te bekijken en te besturen.

U hoort er alles over in een extra uitzending van het programma “Met wie…” op RTV SLOGO tussen 18-19 uur via FM 105.6, kabel 105.9 en via de internet stream. De herhaling is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 uur. Het kan natuurlijk ook beluisterd worden via “radioprogramma gemist” op de website.