Oproep: vraag het de wijkagent in ‘Met wie…’

In de uitzending van het RTV Slogo-programma “Met wie…” is op dinsdag 20 mei aanstaande één van de wijkagenten van Goeree-Overflakkee te gast. Wijkagent Cor van Heemst schuift die dag aan bij presentatrice Carla Herschbach. Voor deze speciale uitzending stellen wij de luisteraars in de gelegenheid vragen te stellen aan de heer van Heemst.

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u aangifte kunt doen, vragen met betrekking tot de verkeersveiligeid, hoe u uw huis tegen inbrekers kunt beveiligen of heeft u een geheel andere vraag aan de wijkagent? Stel deze dan nu! U kunt uw vragen mailen naar metwie@rtvslogo.nl en dan zal de heer van Heemst deze in de uitzending voor u beantwoorden.

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op RTV Slogo via FM 105.6 in de ether en 105.9 Mhz op de kabel op de dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en de herhaling is op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 uur. Het kan natuurlijk ook beluisterd worden via “Radioprogramma gemist” op de website.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@rtvslogo.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”