Diverse interessante gasten en onderwerpen in “Met wie…

In april worden er weer interessante onderwerpen behandeld in het door RTV Slogo uitgezonden radioprogramma “Met wie…”

In de uitzending van het RTV Slogo-programma “Met wie…” is op dinsdag 8 april a.s. de heer van Munster te gast. Hij is de manager van Sportcomplex de Gooye in Dirksland en komt uitgebreid vertellen over de metamorfose die het complex heeft ondergaan. Alle activiteiten die het sportcomplex te bieden heeft komen aanbod zoals sport-en zwemplezier voor jong en oud, kinderfeestjes, personeel- of familiefeesten, recepties enz.

In het tweede uur komt Krijn Ratsma naar de studio om te vertellen over Energieke Regio. In maart 2013 is er een pilotproject gestart, dat energiebesparing en de mogelijkheden van lokale opwekking van duurzame energie op Goeree Overflakkee stimuleert. Wat dit allemaal betekent hoort u in het tafelgesprek in “Met wie…”

Verder kunt u in de uitzending van 15 april luisteren naar een interview met de heer Theo Mastenbroek. Hij is voorzitter van fotoclub de Rarekiek en komt daarover vertellen. In het tweede uur zal mevrouw Helen Stam aanschuiven. Zij neemt de winnaars van ‘Battle of the DJ’s’ mee en vertellen hierover. Ook wordt er informatie gegeven over een fotowedstrijd en de kunstkijk.

In de uitzending van 22 april is mevrouw Tineke Poortvliet te gast. Zij komt vertellen over hart- en vaatziekten. Voel je zoiets aankomen? Kun je het voorkomen? Deze en andere vragen zal zij beantwoorden. Ook te gast is stichting Force, zij komen vertellen hoe je diverse aktes, contracten en andere documenten die door de notaris worden opgesteld beter kunt begrijpen.

Op 22 april wordt aandacht besteed aan Europa Kinderhulp. Europa Kinderhulp ziet het als haar taak om bijstand te verlenen aan kinderen die in of onder moeilijke omsstandgigheden leven, ongeachte nationaliteit, ras en levensbeschouwing. Men zoekt vakantieouders die een kansarm kind voor ruim 2 weken in hun gezin op willen nemen.

Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma gemist” op de website. Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@rtvslogo.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”