Energieke Regio en De Gooye dinsdag 8 april in “Met wie…”

In de uitzending van het RTV Slogo-programma “Met wie…” is op dinsdag 8 april a.s. de heer van Munster te gast. Hij is de manager van Sportcomplex de Gooye in Dirksland en komt uitgebreid vertellen over de metamorfose die het complex heeft ondergaan. Alle activiteiten die het sportcomplex te bieden heeft komen aanbod zoals sport-en zwemplezier voor jong en oud, kinderfeestjes, personeel- of familiefeesten, recepties enz.

In het tweede uur komt Krijn Ratsma naar de studio om te vertellen over Energieke Regio. In maart 2013 is er een pilotproject gestart, dat energiebesparing en de mogelijkheden van lokale opwekking van duurzame energie op Goeree Overflakkee stimuleert. Wat dit allemaal betekent hoort u in het tafelgesprek in “Met wie…”
Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op RTV Slogo via FM 105.6 op de dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en de herhaling is op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 uur. Het kan natuurlijk ook beluisterd worden via “programma gemist” op de website.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Geef dit dan door via metwie@rtvslogo.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”