Dinsdag 1 april in “Met wie…”

In de uitzending van het ‘RTV Slogo’-programma “Met wie…” is op dinsdag 1 april a.s. de Ladies Circle Goeree Overflakkee te gast. Zij komen een uur lang vertellen van het dansfeest wat georganiseerd word voor de Stichting ALS. ALS is een zeer ernstige zenuw-spierziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen afsterven.

In het tweede uur schuift Dhr. Jaap van Wageningen aan bij presentatrice Carla Hersbach en ze gaan met elkaar spreken over zijn werk als begrafenisondernemer. Een onderwerp wat over het algemeen nogal een taboe is om er over te spreken maar in “Met wie…” hoort u er deze week alles over.

Het programma “Met wie…” wordt uitgezonden op RTV Slogo via FM 105.6 op de dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en de herhaling is op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 uur. Het kan natuurlijk ook beluisterd worden via “radioprogramma gemist” op de website.

Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Geef dit dan door via
metwie@rtvslogo.nl en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”