Diverse interessante onderwerpen in “Met wie…”

In maart zullen er weer diverse interessante gasten aanschuiven in het door RTV Slogo uitgezonden radioprogramma “Met wie…”. Zo kunt u in de uitzending van 4 maart luisteren naar een interview met de heer Hollaar van speeltuin De Flipjes in Ouddorp. Hij komt de laatste nieuwtjes over de speeltuin vertellen. In het tweede uur zullen mevrouw Brenda v.d. Nieuwendijk en mevrouw Rosalie v.d. Bok aanschuiven om te vertellen over de Stichting G-O Special Kids.

In de uitzending van 11 maart is mevrouw Gerdie Schellevis van bibliotheek Zuid Hollandse Delta te gast. Zij vertelt over het wel en wee van de bibliotheek. Ook voor muziekliefhebbers wordt het een leuke uitzending want er is een interview met de heer Ben van den Dungen, saxofonist. Hij vertelt over zijn muziek.

Op 18 maart is er een herhaling van eerder uitgezonden gesprekken. Het gesprek met dokter v.d. Velde van het van Weel Bethesda ziekenhuis wordt nog een keer uitgezonden en het gesprek met Carolien Struijk van voetbalvereniging WFB over het komende event op 5 en 6 juli voor de Kankerbestrijding.

Kortom, genoeg reden om te luisteren!

Het programma  “Met wie…” wordt uitgezonden op dinsdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur en wordt samengesteld en gepresenteerd door Carla Hersbach en de techniek is handen van Jan Hersbach. De herhaling van dit programma is te beluisteren op donderdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 of eventueel via “Radioprogramma gemist” op de website.
Heeft u een onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee?  Geef dit dan door via metwie@rtvslogo.nl  en wie weet bent u binnenkort te horen in het programma “Met wie…”